woensdag 19 november 2014

Acht redenen waarom je 'Snow like Ashes' van Sara Raasch moet lezen

1. Geen verhaal is compleet zonder verboden liefde of driehoeksverhouding. Gelukkig heeft dit verhaal beiden (!). Meira en Mather zijn beste vrienden maar dat is niet het enige wat Meira voor hem voelt. Ze is dolverliefd op hem. Helaas is hij de troonopvolger van het Winterrijk, wat hem super onbereikbaar maakt.
Daarnaast komt er ook nog even een andere prins om de hoek kijken, who happens to have an amazing body...
2. Meira is een ontzettend stoer personage. Als ze samen met een jongen een opdracht krijgt, vlucht hij en laat hij Meira alleen achter. Gelukkig weet ze goed hoe ze met wapens om kan gaan en is ze heel erg cool.
3. Veel mannen met ontbloot bovenlijf!
4. Mather is ontzettend cute. De kleine dingetjes die hij voor Meira doet, mooie gebaren en lieve woorden. Daaraan kun je merken dat hij heel erg veel om haar geeft.
5. Het verhaal speelt zich af in een verzonnen wereld die gevormd wordt door acht rijken. Vier daarvan worden bewoond door volken van de vier seizoenen, ieder met hun eigen magische krachten en uiterlijke kenmerken. De perfecte setting om je eigen wereld even te vergeten.
6. Dit boek is lekker volgepropt met veel geweld en actie, precies goed om het onmogelijk te maken om dit boek weg te leggen.
7. De plottwist in dit verhaal is er voor de verandering een die niet ziet aankomen.
8. Dit boek maakt deel uit van een trilogie, dus na Snow Like Ashes is het gelukkig nog niet afgelopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen